Over ons

Over OTS advocaten

Vele rechtzoekenden weten elk jaar de OTS-Balie advocaten te vinden, als ze juridische hulp zoeken voor een onder toezichtstelling, uithuisplaatsing, voogdij of gezag. Onze aangesloten OTS-advocaten hebben hoge slagingskansen bij het voorkomen van uithuisplaatsing, of het stopzetten van een OTS. Alle advocaten uit het netwerk zijn ervaren op het terrein van OTS, zelfstandig en onafhankelijk.

Hoge slagingskans

Onze aangesloten OTS-advocaten hebben veel ervaring met zaken waarin OTS wordt voorgesteld of verlengd, als uithuisplaatsing moet worden voorkomen, en in voogdij- en gezagskwesties. Omdat advocaten uit ons netwerk veel ervaring hebben met deze zaken, hebben ze ook een hoge slagingskans als ze voor cliënten aan de slag gaan. Dreigt een ondertoezichtstelling of uithuisplaatsing? Laat uw zaak beoordelen door een advocaat. Onze advocaten helpen u meteen met uw zaak!

Onze geschiedenis

Vanuit het idee dat juridische dienstverlening beter, goedkoper en toegankelijker kan, zijn wij in 2010 de OTS-balie begonnen. Met de OTS-Balie kunnen we op een toegankelijke manier tegemoetkomen aan de wensen van u als rechtzoekende, en u snel verder helpen.

Wat wij beloven:

  • Goede service en klanttevredenheid is voor ons het meest belangrijk
  • Snelle reactie en gratis intake
  • Zeven dagen per week bereikbaar, ook ’s avonds en in het weekend
  • Duidelijke afspraken over kosten en de te verwachten resultaten

Pro deo advocaat in veel gevallen mogelijk

In veel OTS-zaken en zaken over uithuisplaatsing, voogdij en gezag is de inzet van een advocaat kosteloos. De advocaat werkt dan op basis van gesubsidieerde bijstand (pro deo). De cliënt betaalt dan alleen nog de verplichte eigen bijdrage. De advocaat zal altijd zelf over de mogelijkheid op gratis rechtsbijstand beginnen.