Over ons

Over OTS-bezwaarbalie

Vele rechtzoekenden weten elk jaar de OTS-balie te vinden, als ze juridische hulp zoeken voor een onder toezichtstelling, uithuisplaatsing, voogdij of gezag. Onze OTS-advocaten hebben hoge slagingskansen bij het voorkomen van uithuisplaatsing, of het stopzetten van een OTS. Alle advocaten zijn ervaren op het terrein van OTS, zijn zelfstandig en onafhankelijk.

Hoge slagingskans

Onze gespecialiseerde OTS-advocaten hebben veel ervaring met zaken waarin OTS wordt voorgesteld of verlengd, als uithuisplaatsing moet worden voorkomen, en in voogdij- en gezagskwesties. Omdat onze advocaten veel ervaring hebben met deze zaken, hebben ze ook een hoge slagingskans als ze voor cliënten aan de slag gaan. Dreigt een ondertoezichtstelling of uithuisplaatsing? Laat uw zaak beoordelen door een advocaat. Onze advocaten helpen u meteen met uw zaak!

Onze geschiedenis

Vanuit het idee dat juridische dienstverlening beter, goedkoper en toegankelijker kan, zijn wij in 2010 de OTS-balie begonnen. Met de OTS-balie kunnen we op een toegankelijke manier tegemoetkomen aan de wensen van u als rechtzoekende, en u snel verder helpen.

Wat wij beloven:

  • Goede service en klanttevredenheid is voor ons het meest belangrijk
  • Snelle reactie en gratis intake
  • Zeven dagen per week bereikbaar, ook ’s avonds en in het weekend
  • Duidelijke afspraken over kosten en de te verwachten resultaten

Pro deo advocaat in veel gevallen mogelijk

In veel OTS-zaken en zaken over uithuisplaatsing, voogdij en gezag is de inzet van een advocaat kosteloos. De advocaat werkt dan op basis van gesubsidieerde bijstand (pro deo). De cliënt betaalt dan alleen nog de verplichte eigen bijdrage. De advocaat zal altijd zelf over de mogelijkheid op gratis rechtsbijstand beginnen.

OTS-balie is onderdeel van OmniLegal

OmniLegal-oprichters Tako Johannesma en Ernst Bökenkamp zijn al 10 jaar juridische internetondernemers. Zij maken al meer dan 10 jaar advocatendiensten beter vindbaar, betaalbaar en beter bereikbaar voor elke Nederlander. Met een juridische intakebalie voor de eerste vragen en een groot netwerk van gespecialiseerde advocaten als de zaak dat vraagt, hebben ze van OmniLegal de beste, meest toegankelijke en innovatieve juridische dienstverlener van Nederland gemaakt. Vanuit de gedachte ‘Dat moet toch ook anders kunnen, eenvoudiger, goedkoper voor de klant?’ vernieuwen ze constant hun diensten.