Advocaat Suzan de Jong

Suzan de Jong voert sinds 1993 een rechtspraktijk en is een zeer ervaren advocaat. Zij is heel professioneel en persoonlijk in haar aanpak. Zij is zeer betrokken bij haar cliƫnten en gebruikt begrijpelijke taal.

De opvoeding en verzorging van kinderen kunnen u in moeilijke situaties brengen. Het kan gebeuren dat u te maken krijgt met instanties. Zo bestaat de mogelijkheid dat de kinderrechter een kinderbeschermingsmaatregel oplegt, zoals ondertoezichtstelling (OTS) of uithuisplaatsing (UHP).

Overig

Wilt u een OTS of UHP tegengaan? U kunt zich op de zitting bij de kinderrechter deskundig laten bijstaan door een advocaat. Neem zo snel mogelijk contact op, zodra een OTS of UHP dreigt. Mr. Suzan de Jong houdt zich als advocaat specifiek bezig met de behandeling van jeugdrechtzaken zoals ondertoezichtstelling en uithuisplaatsing. U bent bij haar dus aan het juiste adres!

Stel uw vraag

    Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de privacy verklaring en algemene voorwaarden

    mr. de Jong is advocaat bij Advocatenkantoor Suzan de Jong in Groningen en deelnemer van het Call-Legal B.V. Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.