nagel-ots

Advocaat Daniëlle Nagel

Mr. Nagel is afgestudeerd in 1998 aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Na eerst twee jaar in Lelystad te hebben gewerkt, heeft zij haar praktijk in 2000 verplaatst naar Almere, waar zij uiteindelijk in 2006 haar eigen kantoor is begonnen.

Specialisatie familierecht en OTS

Zij is gespecialiseerd in het jeugdrecht en doet dan ook veel jeugdstrafrecht, uithuisplaatsingen en ondertoezichtstellingen, waarbij zij zowel voor kinderen als voor ouders optreedt. Daarnaast heeft zij zich in de loop der jaren met name gespecialiseerd in het personen- en familierecht, als ook in het strafrecht.

Bent u op zoek naar een doortastende advocaat die hart voor uw zaak heeft en u eerlijk en reëel adviseert, dan bent u bij mr. Nagel aan het juiste adres.

Overig

Mr. Nagel is lid van een tweetal specialisatieverenigingen, zijnde de Nederlandse Vereniging van Strafrecht Advocaten (NVSA), alsmede van de Vereniging van Nederlandse Jeugdrecht Advocaten (VNJA).

Stel uw vraag

    Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de privacy verklaring en algemene voorwaarden

    mr. Nagel is advocaat bij Advocatenkantoor Nagel in Almere en deelnemer van het Call-Legal B.V. Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.