Advocaat Wouter van Bel

Mr. Van Bel heeft jarenlange ervaring in procedures aangaande de (dreigende) ondertoezichtstelling en uithuisplaatsing van minderjarigen. Reeds in 2010 voltooide hij de specialisatieopleiding jeugdrecht en vanaf dat moment procedeert hij voor minderjarigen en hun ouders. Hij staat bekend als betrokken, doortastend en recht door zee. Het belang van u en uw kinderen staat voor hem altijd voorop.

Specialisatie familierecht en OTS

Tevens staat Wouter Van Bel minderjarigen (en/of hun ouders) bij in zowel strafzaken als zaken aangaande een dreigende ondertoezichtstelling of uithuisplaatsing. Hij procedeert voor zijn cliƫnten bij alle rechtscolleges in Nederland.

Advisering OTS en familierecht

In 2013 rondde mr. Van Bel met succes de Specialisatieopleiding Strafrecht aan het Willem Pompe Instituut voor Strafrechtwetenschappen te Utrecht af.

Stel uw vraag

    Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de privacy verklaring en algemene voorwaarden

    mr. van Bel is advocaat bij TBVP 010 Strafrechtadvocaten in Rotterdam en deelnemer van het Call-Legal B.V. Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.