Advocaat Willemijn Van der Voet

Willemijn van der Voet heeft ruime ervaring op het gebied van economisch en commuun strafrecht. Zij behandelt onder meer gewelds- en vermogensdelicten, waaronder oplichtingsfeiten. Een bijzonder element in haar praktijk is het verkeersstrafrecht.

Specialisatie familierecht en OTS

In dat kader procedeert zij ook tegen het CBR. Ga voor meer informatie naar www.rijbewijszaken.nl. Willemijn Van der Voet is daarnaast een gespecialiseerd jeugdrechtadvocate. Vanwege haar betrokkenheid bij deze doelgroep behartigt zij regelmatig de belangen van kinderen en jongvolwassenen in een strafzaak of wanneer een uithuisplaatsing of ondertoezichtstelling dreigt.

Advisering OTS en familierecht

Mr. Van der Voet is lid van de Nederlandse Vereniging van Jonge Strafrechtadvocaten (NVJSA) en de Vereniging van Nederlandse Jeugdrechtadvocaten (VNJA). Tevens is zij aangesloten bij de Vereniging Jeugdrechtadvocaten Rotterdam (VJAR).

Stel uw vraag

    Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de privacy verklaring en algemene voorwaarden

    mr. Van der Voet is advocaat bij TBVP 010 Strafrechtadvocaten in Rotterdam en deelnemer van het Call-Legal B.V. Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.