Advocaat mr. Farida Ettaia

Specialisatie personen- en familierecht

Farida Ettaia is sinds 2002 advocaat. Zij is haar carrière gestart bij een middelgroot advocatenkantoor. In 2011 is zij gestart met haar eigen advocatenkantoor Couronne advocatuur. Farida Ettaia is gespecialiseerd in het Personen- en familierecht en is aangesloten bij de Vereniging Familierecht en Scheidingsbemiddelaars (www.verenigingfas.nl). Dat biedt een kwaliteitswaarborg.

Farida Ettaia heeft in de afgelopen jaren als advocaat vele (ondernemers en) particulieren bijgestaan in hun (echt)scheiding, alimentatieverzoek, OTS-zaken, uithuisplaatsingen of andere zaken op het terrein van het personen- en familierecht. Naast advocaat is Farida Ettaia ook mediator.

Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Een ondertoezichtstelling en/of een uithuisplaatsing gaat vaak gepaard met veel stress en onzekerheden voor de ouders. Voor ouders is het vaak moeilijk verweer te voeren tegen verzoeken betreffende OTS en/of uithuisplaatsing omdat zij zich onmachtig voelen. U heeft in dat geval juridische begeleiding nodig. Bij het kantoor van Farida Ettaia bent u bij het juiste adres. Farida Ettaia is in staat een strategie te kiezen die optimaal aansluit bij het type zaak en de betrokken pers(o)on(en). Zij is betrokken, pragmatisch en oplossingsgericht.

Stel uw vraag

Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de privacy verklaring en algemene voorwaarden