Advocaat mr. Brenda van Haeften

Specialisatie OTS en uithuisplaatsing

Indien u te maken krijgen met een ondertoezichtstelling of een uithuisplaatsing kunt u veel stress en onzekerheid ervaren. U heeft in dat geval de behoefte aan goede hulp. Als familie- en jeugdrecht advocaat begrijp ik dat goed. Ik ben daarom altijd goed bereikbaar voor mijn cliënten. Ook luister ik goed naar mijn cliënten. Ik neem de tijd om de zaak met u in duidelijke taal te bespreken om te bezien wat er precies aan de hand is en waarmee ik u kan helpen.

Nadat ik u gesproken heb ga ik direct over tot actie en geef ik u de benodigde uitleg en advies. Ik ben altijd onbevooroordeeld, betrokken en professioneel. Ik vecht voor u waar anderen stoppen.

U kunt altijd contact met mij opnemen voor een kosteloos adviesgesprek om te zien of ik iets voor u kan betekenen.

Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent en het gevoel heeft te zijn gehoord. 

Overig

U kunt bij ons kantoor terecht voor advies en deskundige begeleiding ten aanzien van een scheiding, alimentatie, gezagskwesties en omgangsregelingen. U bent bij ons ook aan het juiste adres indien u problemen heeft met Jeugdzorg, bijvoorbeeld wanneer uw kind onder toezicht wordt gesteld of uit huis wordt geplaatst. Wij staan ook mensen bij die onder curatele of onder bewind zijn gesteld..

Stel uw vraag

    Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de privacy verklaring en algemene voorwaarden

    mr. van Haeften is advocaat bij VHB Advocaten in Den Haag en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.