Advocaat Henriëtte Franken

Mr. Franken Nederlands Recht en Notarieel Recht gestudeerd in Leiden. Zij heeft sinds 1998 een ruime ervaring op het gebied van personen- en familierecht, zowel in Nederland als op de Nederlandse Antillen. Kennis en kunde, maar ook een zeer persoonlijke benadering en zeer persoonlijke aanpak kenmerken mr. Franken Op efficiënte wijze vertegenwoordigt mr. Franken u in begrijpelijke taal.

Specialisatie Personen- en familierecht

Personen- en familierecht heeft betrekking op de gezinssituatie. Wijzigingen daarin brengen vaak veel emoties met zich mee. Daarnaast moeten er veel zaken gewijzigd worden, dus de behoefte aan juridische bijstand is groot.

De verzorging en opvoeding van kinderen verloopt helaas niet altijd probleemloos. In sommige gevallen grijpen instanties in de jeugdhulp (jeugdzorg) in. Dat ingrijpen kan bestaan uit het nemen van kinderbeschermingsmaatregelen zoals het indienen van een verzoek tot ondertoezichtstelling (OTS) of zelfs uithuisplaatsing (UHP).

Neem contact op met mr. Franken in een vroeg stadium, dus zodra een OTS of UHP dreigt en zeker als er al een verzoek ingediend. Dan kunt u met haar de mogelijkheden en onmogelijkheden bespreken. Het is een onzekere situatie voor u en uw kind(eren), in het bijzonder omdat u vaak met meerdere instanties te maken krijgt. Het is dan heel prettig te weten dat u er niet alleen voor staat in een dergelijke onrustige en emotionele tijd en dat er snel wordt ingegrepen zodat een kinderbeschermingsmaatregel voorkomen kan worden.

Stel uw vraag

Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de privacy verklaring en algemene voorwaarden