Advocaat Eva Warmerdam

Eva Warmerdam is advocaat / eigenaar van Advocatenkantoor Warmerdam, een klein advocatenkantoor in Alkmaar dat volledig gespecialiseerd is in familie-, jeugd- en erfrecht.
Eva is onder andere lid van de Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS) en de Vereniging van Nederlandse Jeugdrechtadvocaten (VNJA). Zij behandelt binnen het kantoor ook de zaken die gesloten jeugdhulp betreffen, en wordt regelmatig door de rechtbank tot bijzondere curator benoemd. Verder is Eva annotator voor het JIN (Jurisprudentie in Nederland) en is zij naast haar werkend bestaan ook nog moeder van twee jongens. Zij weet dus hoe het is om werk en privé te moeten combineren.

Specialisatie familierecht en OTS

Eva Warmerdam is gespecialiseerd in jeugdrecht. Zij staat zowel minderjarigen als ouders / verzorgers bij in jeugdzaken waar bijvoorbeeld om (gesloten) uithuisplaatsingen of ondertoezichtstellingen wordt verzocht, bezwaar moet worden gemaakt tegen een schriftelijke aanwijzing vanuit Jeugdzorg, of er andere problemen zijn met de betrokken instanties / voogd.

Overig

Bij Advocatenkantoor Warmerdam wordt u in duidelijke taal verteld wat u kunt verwachten en welke aanpak voor uw zaak en voor u de beste is. Er zal in de meeste gevallen naar worden gestreefd om eerst te proberen de zaak in goed overleg op te lossen. Zeker wanneer er kinderen bij zijn betrokken is het immers beter om een regeling te treffen waarin iedereen zich kan vinden. Mocht overleg niets opleveren dan wordt er geprocedeerd. In beide gevallen wordt uw zaak zorgvuldig en op vasthoudende wijze aangepakt. Uiteraard vindt steeds overleg met u plaats over de te nemen stappen, en wordt u op de hoogte gehouden van de voortgang van uw zaak. De advocaat die uw zaak behandelt heeft daarbij niet alleen oog voor alle juridische aspecten, maar ook voor de menselijke kant van de zaak. Zoekt u persoonlijke aandacht en uitstekende juridische begeleiding? Dan bent u bij Advocatenkantoor Warmerdam, en bij Eva Warmerdam aan het juiste adres.

Stel uw vraag

Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de privacy verklaring en algemene voorwaarden